Reserveringskalender

Wij vinden dat een reserveringskalender geen blikvanger mag zijn. Het moet een onopvallend deel van uw website zijn.

Maar wel informatief en gemakkelijk in te vullen.

Een eigen reserveringskalender

Een eigen reserveringskalender

U verhuurt een vakantie accommodatie? Dan is een reserveringkalender onontbeerlijk. Het voorkomt dat u boekingsaanvragen krijgt voor periodes dat uw verhuurobject al lang en breed is verhuurd.

Het beantwoorden van een dergelijke aanvraag kost u al gauw 5 minuten. Terwijl het invullen van onze boekingkalender nog geen minuut van uw tijd kost.

boekingskalender reserveringskalender
Video afspelen

Snel boeken

De video toont u hoe snel een boeking plaats kan vinden. De hele software is op efficiëntie gericht. Geen poespas. In minder dan één minuut is de boeking geplaatst.

U hoeft slechts de aankomst- en vertrektijd in te vullen en de boeking is gerealiseerd. Maar u hebt bovendien de beschikking over een complete verhuuradministratie. De verhuuradministratie houdt alle NAW gegevens van de huurder bij, het telefoonnummer en mailadres. Maar ook de te betalen prijs en wat er al is betaald.

Op elke website te gebruiken

De kalender kan in elke website worden geïntegreerd.
Dat kunt uzelf. Of door ons of uw websitebouwer laten doen.

De kalender kan deel uitmaken van uw reserveringspagina of opgenomen worden in welke andere pagina dan ook op uw website.

U kunt zelf de achtergrondkleur van de kalender bepalen, van zwart tot transparant.

Om de kosten hoeft u het niet te laten, slecht €21 per jaar  (inclusief BTW).
Als u meerdere accommodaties wilt voorzien van een kalender dan, krijgt u 15% korting vanaf 4 stuks en 25% vanaf 11 stuks.

 

boekingskalender

De kalenderteksten zijn zonder meerkosten in 4 talen beschikbaar, Nederlands, Duits, Engels en Frans. 

Voor verhuurders die over veel accommodaties beschikken kunnen we ook overzichtpagina’s verzorgen waarbij er per pagina een overzicht is van meerdere accommodaties / kamers. Eventueel op een beveiligde pagina die alleen middels een wachtwoord bereikbaar is.