"Wadchalet"

chalet

in Hollum,

Nederland

in de provincie Friesland,

regio Wadden

op Ameland

alt

Het huisje ligt in een beschutte  tuin, in het centrum van Hollum. Een oase van rust. U kunt goed parkeren en de bushalte is om de hoek. Het huisje is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen of maximaal drie volwassenen. Er is een compleet ingerichte keuken met vierpits elektrische keramische kookplaat, een elektrische oven, koffiemachine, minivaatwasser en koelkast. Dubbele ramen, een goede isolatie en de CV-installatie zorgen voor een aangenaam klimaat in het huisje. De smarttv heeft tientallen kanalen. Gratis Wifi.

www.wadchalet.nl

Maximaal 4 personen

Telefoon: 0651589499

huisdieren zijn niet toegestaan


"Chalet Island 109D"

chalet

in Makkum,

Nederland

in de provincie Friesland,

regio Zuidwest Friesland

alt

Te huur twee geheel vernieuwde chalets op de camping in Makkum. Makkum ligt aan de Friese IJsselmeerkust en is een historische vissersplaats.
De chalets staan vlakbij de kinderboerderij en vlakbij het strand van Makkum. Het water aan het strand is ondiep, dus ideaal voor kinderen.
Het ligt aan een mooi winkelboulevard met gezellige eetgelegenheden.

Maximaal 6 personen

Telefoon: 06-24953529

huisdieren zijn niet toegestaan


"chalet wilsum"

chalet

in Wilsum,

Duitsland

in de provincie Nedersaksen,

regio Grafschaft Bentheim

chalet wilsum

We verhuren een chalet op het resort “Wilsumer Berge” in Wilsum, Duitsland. Het chalet ligt direct aan een recreatiemeer met een breed strand en een 60 meter lange water-glijbaan.Het chalet ligt tegen een zandrug en is vanaf de twee eigen parkeerplaatsen bereikbaar.De enorme tuin met diverse zitjes biedt u directe toegang tot het strand en het meer.Camping “Wilsumer Berge” is maar liefst 70 hectare groot en ligt temidden van een prachtig natuurgebied in het Grafschaft Bentheim. Het gebied bestaat niet alleen uit bossen maar ook heidevelden, zandverstuivingen en natuurlijke valleien.

Maximaal 6 personen

Telefoon: +31 6 2 2 0 5 3

huisdieren zijn niet toegestaan


Opnieuw zoeken